Før DKK 3.499,00
DKK 2.589,00
SparDKK 910,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Den ultimative landevejssko!
2. Eksklusiv performance og komfort
3. BOA S3-spænder for ultra-præcis justering af pasform

Perfektion er en vanskelig ting at opnå. Det ved vi alle.

Hvis der er nogen producent indenfor cykelverdenen, der er kendt for at stræbe efter perfektion, så må det være amerikanske Specialized!

Er det virkelig muligt at skabe en cykelsko, der rummer den (næsten) perfekte kombination af exceptionel kraftoverførsel, sublim komfort og super fedt design?

JA! Det har Specialized bevist med S-Works 7.

At betegnelsen S-Works står for produkter af eksklusiv standard er ikke nogen nyhed. Det er heller ikke ukendt, at S-Works i generationer har repræsenteret det sublime, når det gjaldt cykelsko. Alligevel er S-Works 7 en nyskabelse!

På denne sko har Speciaslized ganske enkelt forbedret ALT! Nye materialer og en ny konstruktion bevirker, at denne fantastisk sko er lettere, stivere og sidder bedre end nogen af forgængerne. Body Geometry fit booster din kraftoverførsel, højner komforten, og reducerer risikoen for skader.

Den nye carbon-sål er andet og mere end bare en sål. Den er en forlængelse af din fod! Og ydermere er sålen den letteste og stiveste nogen sinde.  

Den første PadLock hæl, Specialized udviklede, var ganske vist skridsikker, men ikke så komfortabel, som mange ryttere ønskede. Det lavede Secialized så om på. Resultatet blev den nye PadLock hæl, som er en meget komfortabel og tætsiddende hælkappe.

S-Works 7 cykelskoene er udstyret med de nye BOA S3 spænder, som er forarbejdet ved hjælpe af CNC-teknologi. Disse spænder muliggør ultra-præcis justering af skoenes pasform, uden at du behøver stå af cyklen. Disse spænder er solide, præcise og smukke. De er, som resten af skoen, ganske unikke.

Tilbage er kun at ønske dig utallige skønne ture på landevejen!