DKK 469,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. MIPS beskyttelse
2. 4TH Dimension Cooling System
3. 5 stjerner i test fra Virginia Tech

Det kan næsten ikke siges tit nok: Ingen cykling uden cykelhjelm! For mange år tilbage var cykelhjelme tit både grimme og ukomfortable. Den tid er heldigvis forbi. Og du behøver i øvrigt ikke nødvendigvis ofre en formue, for at få en gode effektiv og komfortabel cykelhjelm.

Fra amerikanske Specialized kommer Align II. Denne smarte hjelm er er udstyret med MIPS-systemet (Multi-directional Impact System), der omdirigerer det slag, hjelmen får, når den rammer jorden. Videnskabelige undersøgelser har bevidst, at MIPS nedsætter risikoen for hjerneskader med op til 40 %.
I en test fra det anerkendte Virginia Tech laboratorium var Align II den eneste hjelm til under USD 50, der fik de maksimale fem stjerner!

Vi lever i en højteknologisk tidsalder, også når det gælder cykelhjelme. Align II er forberedt for ANGi. ANGI er en lille sensor (tilkøbes separat), der indbygges i hjelmen, og står i forbindelse med en app på din smartphone. Hvis du vælter, sendes der automatisk en SMS til dine pårørende (eller hvem du nu har indtastet), om at du har brug for hjælp. Hvis du er uskadt, kan du selv annullere SMS´en, indenfor 60 sekunder. Med købet af ANGI får du et års abonnement på app´en.

Den lette og smarte Align II har desuden det innovative 4th Dimension Cooling System, der sikrer optimal ventilation, hvilket gør hjelmen meget behagelig at have på.  
Når man tager prisen i betragtning, kan man kun sige, at Align II er et virkelig godt køb.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på., at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: