Før DKK 469,00
DKK 399,00
SparDKK 70,00
Vælg variant for status
Specialized Align II MIPS skal du købe fordi.
1. Mips for ekstra beskyttelse
2. Nyt og stilrent design
3. Forberedt til ANGI

Med denne sikkerheds godkendte cykelhjelm fra Specialized, er du med 100% godt kørende. Specialized har redesignet Align hjelmen, så den har fået nyt og flot design til en endnu skarpere pris. Stadigvæk er den udstyret med det velkendte sikkerhedssystem Mips, samt ANGI så du altid er sikret på cyklen.

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

Hjelmen er ANGI forberedt så den kan tilkøbes til hjelmen. ANGI er en  lille sender på hjelmen som kan aflæse hvis du falder. Den er forbundet med din telefon, så sender den  en SMS til dine pårørende efter 60 sekunder. Men hvis du nu falder og du ikke er kommet noget til, så kan du nå at annullere sms'en. Med en ANGI kommer der 1 års abonnement til appen.

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: