Før DKK 699,00
DKK 599,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Optimal beskyttelse med MIPS
2. LED-lys I nakken, for øget synlighed
3. Forberedt for ANGi

Cykler du meget i byen? Du bruger måske din cykel til de daglige pendlerture til og fra job eller studier?

Så er Centro LED MIPS fra Specialized lige den rette hjelm for dig! Takket være det smarte LED-lys bagerst på hjelmen er du mere synlig, både i mørke og i dagslys. Det reducerer risikoen for at blive impliceret i en ulykke.
Hjelmen er udstyret med det geniale sikkerhedssystem MIPS (Multi-directional Impact Protection System), som er baseret på mange års forskning. Når hjelmen rammer jorden, vil MIPS sørge for at omdirigere kraften fra slaget. Det er videnskabeligt bevist, at man, på den måde, kan reducere risikoen for hjerneskader med op til 40%! Og det er nok værd at tage i betragtning. Du kan trods alt ikke bare få transplanteret en ny hjerne, hvis den, du er født med, først har taget skade.

Som mange andre Specialized hjelme er Centro LED MIPS forberedt for ANGi, hvor der monteres en sensor i hjelmen. Sensoren står i forbindelse med en app på din smartphone. Hvis du kommer ud for et styrt, kan telefonen så automatisk sende en SMS til dine pårørende om, at du har brug for hjælp. Hvis du ikke er kommet til skade, har du 60 sekunder til at annullere SMS´en.
Hjelmen kommer med et visir, som let kan klikkes på fronten af hjelmen. Dette giver beskyttelse mod at få insekter eller andre fremmedlegemer i ansigtet/øjnene. Med denne hjelm er ventilation og komfort i top, takket være Specializeds innovative 4th Dimension Cooling System. Pasformen justeres let, med Headset FX Fit systemet.

Se størrelser her.
M/L - 56-60

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: