DKK 1.499,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Let og stærk hjelm, med glimrende ventilation
2. Med MIPS, og forberedt for ANGi
3. Aramid-forstærket skelet

Himlen er høj, fuglene kvidrer, cyklen er pudset og poleret. Lad os se at komme ud på MTB-sporet, og få nogle herlige kilometer i benene!

Men husk lige cykelhjelmen. Og med de risici, der trods alt er forbundet med en actions-sport som MTB-kørsel, så skal det ikke være en hvilken som helt billig hjelm fra en ukendt producent.
Til MTB-rytteren kommer den amerikanske producent Specialized med Ambush ANGi MIPS. Her får du en både let, solid og velsiddende hjelm, der giver dig den beskyttelse, du har brug for.
MIPS (Multi-directional Impact Protection System) er designet til at neutralisere de rotationale kraft-påvirkninger, som dit hoved alt for let kan blive udsat for ved et styrt. Og det er netop disse `vrid´, der ofte forårsager hjerneskader, fordi hjernen ´skvulper´ rundt i kraniet. Idet hjelmen rammer underlaget, vil MIPS systemet omdirigere kraften fra slaget. Derved reduceres risikoen for hjerneskader med op til 40%.

Hjelmens Aramid-forstærkede skelet komplementerer fint virkningen af skummet i hjelmen, så styrke kombineres med lav vægt og god pasform. Ligesom på mange andre Specialized hjelme er ventilationen også i top, takket være Specializeds eget 4th Dimension Cooling System. Så kan du holde hovedet koldt, selv når det er varmt, og du for alvor tramper i pedalerne.
Hjelmen er forberedt for montering af ANGI-sensor kommunikerer med en app på din telefon. Hvis du styrter, sender telefonen automatisk en SMS til dine pårørende om, at du har behov for hjælp. Hvis du kan klare dig videre uden hjælp, kan SMS´en annulleret manuelt indenfor 60 sekunder.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 54-58
L - 57-61
XL - 59-63

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: