Før DKK 2.199,00
DKK 1.589,00
SparDKK 610,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Til dig, der lever og ånder for MTB-sport
2. Sublim sikkerhed, med WaveCel teknologi
3. Mange smarte features

Ingen tvivl om, at mountainbike-sport er sjovt! Men præcis som så mange andre action-prægede sportsgrene er MTB-sport forbundet med en vis risiko. Overordnet betragtet mener vi, hos Cykler.dk, at ALLE cyklister bør bære hjelm, hver eneste gang, de er ude at cykle. Men det siger sig selv, at risikoen for at styrte ikke ligefrem bliver mindre, når man kører offroad. Og vi kan næsten ikke sige det tit nok: Din hjerne kan ikke udskiftes. Og hvis du først får en alvorlig hjerneskade, kan du blive invalideret for livstid.  

Til den virkelig dedikerede MTB-rytter, der elsker udfordrende trails har producenten Bontrager udviklet den blændende fede Blaze WaveCel MTB-hjelm. Som mange Bontrager-fans sikkert allerede ved, bygger WaveCel teknologien på et stødabsorberende celle-materiale, som sidder inde i hjelmen. Denne teknologi beskytter langt bedre end en traditionel hjelm, der ofte har en indre skal bestående af et skum-materiale. Dette system sætter helt nye standarder, når det handler om beskyttelse i forbindelse med cykel-styrt.

Som noget næsten selvfølgeligt for Bontrager-hjelme er Blaze WaveCel MTB-hjelmen udstyret med Fidlock magnet-spænde, der sikrer perfekt pasform, og sublim komfort. Det patenterede BOA justeringssystem gør det muligt at justere på hjelmen, med kun en hånd.

De smarte NoSweat hjelmpuder holder sveden væk fra øjnene. Desuden er der monteringsbeslag til GoPro-kamera og baglygte (beslaget passer kun til Bontrager lygter).

Hjelmen fås i følgende størrelser:
S. 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63 cm

Hjelmen leveres med Bontragers specielle udskiftningsgaranti. Hvis hjelmen beskadiges om følge af et styrt, indenfor det første år efter købet, byttes hjelmen gratis. Det gælder i øvrigt for alle hjelme, at de bør udskiftes, hvis de har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi de har været tabt ned på et hårdt underlag.

Vi anbefaler dette lygte til Bontrager Blaze

Vil du vide mere om Wavecel, så besøg deres hjemmeside HER!

HJELMEN HER ER MED Wavecel!
Wavecel er det sikreste matriale til en hjelm
Se mere om hvorfor i videoen herunder: