Før DKK 899,00
DKK 679,00
SparDKK 220,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Super lækker allround-hjelm
2. MIPS-beskyttelse
3. God pasform og ventilation

Der er dem, der dyrker cykelsport på højt niveau. Og så er der dem, der bare godt kan lide at cykle! Begge dele er jo naturligvis helt fint. Det er jo op til en selv, hvordan man bedst kan lide at praktisere cykling. Men lige meget, hvem man er, og hvilken form for cykling, man foretrækker at dyrke, så har man brug for en solid og komfortabel cykelhjelm!

Til dig, der måske dels cykler på asfalt og dels i terrænet, har amerikanske Bontrager skabt Quantum MIPS hjelmen. En vaskeægte allround-hjelm, der yder glimrende beskyttelse ved styrt, ikke mindst takket være det innovative MIPS-system. MIPS står for Multi-directional Impact Protection System. Denne teknologi er designet specielt til at reducere risikoen for alvorlige hovedskader ved rotationsstyrt, hvor hovedet ofte kastes/vrides fra side til side, med risiko for hjernerystelse til følge. Det er videnskabeligt bevidst, at risikoen for den slags skader mindskes markant, når man bærer en hjelm med MIPS.

Ligesom andre Bontrager cykelhjelme er Quantum MIPS udstyret med BOA-spænder og LockDown remholdere, der gør det muligt at justere hjelmens pasform, let og enkelt. Hjelmens helstøbte struktur giver den stor styrke, og muliggør ventilationshuller af forskellig størrelse. Hjelmpuderne leder sveden væk fra din hud, så du ikke bliver drivvåd af sved under hjelmen.

Bontrager Quantum MIPS fås i hele 4 størrelser:
S: 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63 cm
XL: 60-66 cm

Quantum MIPS er naturligvis omfattet af Bontragers unikke udskiftningsgaranti, som indebærer, at hvis din hjelm bliver impliceret i et styrt, indenfor et år efter købet, så forærer Bontrager dig en ny hjelm, kvit og frit! Det gælder i øvrigt for alle hjelme, at de bør udskiftes, hvis de først har fået et nyt slag, enten ved et styrt, eller fordi de har været tabt ned på et hårdt underlag.