Før DKK 1.399,00
DKK 1.099,00
SparDKK 300,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Den perfekte hjelm til pendleren
2. WaveCel teknologi for optimal beskyttelse
3. Super lækkert design

Commuter betyder `pendler´. Og at cykel- pendle er lige præcis, hvad masser af danskere gør, hver eneste dag. Vi elsker at tage cyklen til og fra job eller studier. Men med mange cyklister på vejene vil der, rent statistisk, også være uheld af og til. Man ved aldrig, hvem, det rammer. Og så er der brug for en god cykelhjelm! I det hele taget bør ingen køre uden cykelhjelm.

Charge WaveCel Commuter fra amerikanske Bontrager er en både flot og meget solid hjelm. De tider, hvor en cykelhjelm var grim, klodset og ukomfortabel, er heldigvis forlængst forbi.

Charge WaveCel Commuter er en både moderigtig og solid cykelhjelm, som er særlig velegnet til pendling i by-cykling. Den er desuden godkendt til brug på elcykler, også de lynhurtige speed pedelec elcykler, som går op til 45 km/t.
WaveCel-teknologien, som er patentbeskyttet, bygger på et stødabsorberende cellemateriale, som ligger inde i hjelmen. Denne teknologi giver markedets bedste beskyttelse mod hjernerystelse. Helt i tråd med standarden for Bontrager-hjelme generelt er Charge WaveCel Commuter udstyret med FidLock spænde og det geniale BOA justeringssystem, som gør det let og enkelt at rette på hjelmens pasform. Bagpå hjelmen finder du et beslag, som muliggør montering af lygtetilbehør (passer kun til Bontrager-lygter).

Hjelmen fås i følgende størrelser:
S: 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63 cm

Så hvis du er på udkig efter den perfekte hjelm til by-cykling. Hvadenten, det er på elcykel eller på almindelig cykel, så er den her. Den hedder Cherge WaveCel Commuter, og kommer fra Bontrager!

Vil du vide mere om Wavecel, så besøg deres hjemmeside HER!

Hjelmen NTA 8776 godkendt og tilladt til S-EPAC

HJELMEN HER ER MED Wavecel!
Wavecel er det sikreste matriale til en hjelm
Se mere om hvorfor i videoen herunder: