Før DKK 999,00
DKK 799,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Hjelmen til den moderne, kompromisløse cykelrytter
2. Optimal beskyttelse med WaveCel teknologi
3. 5 stjerner i test fra Virginia Tech

Til en god cykel-oplevelse hører godt sikkerhedsudstyr, og at køre uden cykelhjelm er, i dobbelt forstand, hul i hovedet Hvert år sker der tusinder af cykelrelaterede hovedskader, og mange af disse kunne have været undgået, hvis cyklisten havde båret en god hjelm. Derfor er cykelhjelmen nok det stykke udstyr, der har den vigtigste opgave, nemlig at beskytte den måske dyrebareste del af dig – Dit hoved!

Den elegante Bontrager Starvos WaveCel er cykelhjelmen til den moderne cyklist, der hverken går på kompromis med sikkerhed eller komfort. Den patenterede WaveCel-teknologi repræsenterer det ypperste indenfor moderne hjelm-design, kombineret med et smart, sporty look, hvor du kan vælge mellem tre farver, der sikrer at du er synlig i trafikken.

Her er virkelig tale om en helt ny sikkerhedsstandard. Det er bestemt ikke uden grund, at Bontrager Starvos WaveCel har opnået 5 stjerner i test fra Virginia Tech! WaveCel teknologien beskytter nemlig op til 5 gange bedre end mange af de gammeldags hjelme, der ofte har en inderskal i blødt skum. Hjelmen er udstyret med en række smarte features, såsom vaskbare, bløde, sved-transporterende hjelmpuder, enhåndsbetjent Headmaster-system for nem justering af højde og omkreds, LockDown remholdere, der holder styr på hjelmens forskellige remme, således, at de nemt kan justeres efter behov, samt mange andre smarte detaljer.

hjelmen fås i følgende str.:
XS/Y: 50-55 cm
S: 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63 cm
XL: 60-66

Og så skal vi ikke glemme, at hjelmen leveres med udskiftnings-garanti, hvilket vil sige, at hjelmen udsættes for slag i forbindelse med et styrt indenfor det første år efter købet, byttes hjelmen gratis!

Vil du vide mere om WaveCel-teknologi? Så se denne video fra Trek Bicycle: