DKK 449,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Billig `no nonsense´ cykelcomputer
2. Stort og enkelt display
3. ANT+-kompatibel (sensor skal tilkøbes)

En cykelcomputer kan være en god følgesvend på cykelturen. Selvfølgelig kan man sagtens både få motion og en masse oplevelser, uden at behøve slæbe den slags nymodens elektronik med på turen. Men mange cyklister oplever alligevel, at de får mere ud af deres cykling, når de kan registrere deres data.

Cykelcomputeren behøver ikke koste en mindre formue. Det beviser amerikanske Bontrager med den smarte RIDEtime Elite.

Den 2´´ store let-aflæselige skærm har programmerbar baggrundsbelysning, og 3 indstillelige felter. Du kan således holde øje med tre funktioner på en gang (Hastighed, kadence, effekt).  

Computeren er meget nem at montere, og kan let pares med en ANT+-kompatibel sensor (medfølger ikke). Med sensoren kan du overføre data fra din cykeltur til din smartphone eller tablet, og analysere dem, når du er hjemme igen.

RIDEtime Elite leveres med beslag til montering foran på cyklen, og er endvidere også kompatibel med integreringssystemet Blendr.

Som en ekstra smart detalje kan du også vælge at lade din RIDEtime Elite cykelcomputer kommunikere med et sæt Bontrager cykellygter. Så sørger computeren for, at lygterne bliver tændt og slukket, efter behov.  

Der gøres opmærksom på, at RIDEtime Elite ikke er med navigation. Den er udelukkende beregnet til registrering af data. Der er automatisk start og stop.

Med RIDEtime Elite får du en særdeles prisbillig cykelcomputer, som samtidig er ANT+-kompatibel (forudsat, at du køber sensoren). Tilbage er kun at ønske dig mange gode cykelture i årene, der kommer. Så er det op til dig at generere nogle gode data, som du kan registrere på din Bontrager RIDEtime Elite!