DKK 4.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 799,00)
Se mere
(+ DKK 1.149,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let aluminiumscykel med alu-forgaffel
2. Shimano Altus M310, 8-gear
3. Tektro HD-M280 hydrauliske skivebremser

Nogen vil måske ikke spørge, om man ikke bare sætter sig mellem to stole, hvis man køber en hybridcykel? Intet kunne være mere forkert!

Den moderne, aktive kvinde har typisk brug for en cykel, der kan bruges til det hele.  Det er netop det, der kendetegner en god hybridcykel.Og her er det, at FX 2 Disc damecyklen fra amerikanske Trek ruller ind på scenen!

Du får en let og smart aluminiumscykel, som, til trods for sin relativet lave pris, er lavet af kvalitets-komponenter, hele vejen igennem. Takket være det lave overrør har cyklen lav indstigning, der gør det let at komme af på og cyklen. Og måske er det værd at nævne, at det bestemt ikke er nogen skam for en mand at køre på en `damecykel´. Faktisk er der en del mænd, i alle aldre, som foretrækker en cykel med lav indstigning.

Med denne cykel går de daglige pendlerture som en leg, og du stryger gennem myldretidens tætte trafik. De effektive hydrauliske skivebremser sørger for, at du også kan bremse igen, uanset hvordan det danske vejr så udfordrer dig. Desuden kræver hydrauliske skivebremser ikke megen vedligeholdelse.

Denne hybridcykel har et smukt og enkelt look, ikke mindst takket være den omstændighed, at de fleste af kablerne ligger indvendig i stellet.

Motionsture på landevej klarer denne cykel også! De 24 Shimano-gear (cyklen har 3 klinger foran, så du reelt får 24 gear at gøre godt med) sikrer, at du altid kan klare enhver stigning. Og samtidig er komforten i top.

Cyklen er forberedt for montering ag bagagebærer, skærme, lygter mv. Så du kan endda placere et barnesæde bagpå.. Så er der basis for utallige skønne cykelture, i selskab med dit barn. Og sidst, men ikke mindst, så giver Trek livsvarig garanti på stellet.

Hvis du er på udkig efter en rigtig allround damecykel, så er det svært at finde noget bedre i denne prisklasse!

Opgraderinger i forhold til FX 1.
1. Shimano Acera bagskifter
2. Alu-Forgaffel
3. 800 gram lettere.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: