Trek FX 3 Disc Equipped Stagger

Før DKK 9.599,00
DKK 7.549,00
SparDKK 2.050,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og flot hybridcykel m. lav indstigning
2. 1x10-speed Shimano Deore geargruppe
3. Masser af lækkert udstyr

Hvis du bruger din cykel til mange lange og hyppige ture, det være sig til daglig pendling eller til nogle hurtige ture på landevejen i fritiden, er det meget værd at have en hurtig, velkørende og komfortabel cykel, som har masser af udstyr, og som kan holde til at blive brugt.

Det er sikkert derfor, at hybridcykler er blevet så populære her i landet.

Trek FX 3 Disc Equipped Stagger er netop en topmoderne hybridcykel, der kan stort set det hele.

Betegnelsen `Stagger´ betyder, at cyklen har lav indstigning, som man kender det fra traditionelle damecykler. Men i øvrigt bør ingen se skævt til en mand, der foretrækker en cykel med lav indstigning.

Stellet er lavet i Alpha Gold aluminium, og der er intern kabelføring, hvilket beskytter kablerne, mindsker behovet for vedligeholdelse, forbedrer aerodynamikken, og fuldender cyklens lækre, formfuldendte look.

Det flade styr er vibrationsdæmpende, med ergonomisk udformede håndtag.

En 1x10-speed Shimano Deore geargruppe giver dig et meget bredt gearområde, samtidig med, at brugervenligheden er i top, bl.a. fordi der kun er én gearvælger at holde styr på.

På denne cykel kan du køre både langt og hurtigt, og det endda uden at gå på kompromis med komforten.

De hydrauliske Shimano MT201 skivebremser er din garanti for, at du også kan bremse ned igen. Du vil blive positivt overrasket over de uanede mængder af rå bremsekraft, ikke mindst når føret er glat/vådt.

`Equipped´ betyder `Udstyret´. Og det er lige præcis, hvad Trek FX3 Disc Equipped Stagger er! Den leveres nemlig med både lygter, skærme og bagagebærer. På bagagebæreren kan du vælge at placere et barnesæde, så familiens yngste også kan komme med ud at cykle. God tur. Og husk hjelm til jer begge!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: