Før DKK 28.999,00
DKK 24.499,00
SparDKK 4.500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker elcykel med lav indstigning
2. 1x11-speed Sram NX geargruppe
3. Hydrauliske Tektro HD-R920 skivebremser

Når den moderne, travle kvinde begiver sig ud i storbyens ofte hektiske trafik, skal hun kunne stole på, at hendes cykel kan holde til at blive brugt, og at den i øvrigt er både sikker, hurtig og komfortabel at køre på. Og ofte kan det være rart at have en elmotor til hjælp. Vi kender alle til det med de stejle bakker og/eller den stride modvind.

Derfor er det godt, at der findes en elcykel som 2022-udgaven af Specializeds Turbo Vado 4.0 Step-through. Cyklens stærke og lette aluminiumsramme har lav indstigning, som vi kender det fra klassiske damecykler. Vi har dog også mandlige kunder til cykler med lav indstigning. Det er dig og din personlige komfort, det kommer an på.
Integreret i rammen finder du det 320 Wh. store batteri, som giver strøm til den stærke og lydsvage centermotor. Ønsker du større batteri-kapacitet, kan du tilkøbe en range extender. Det kan f.eks. være en fordel, hvis du benytter cyklen til længere pendlerture.  

En Sram NX 11-speed geargruppe giver dig et særdeles bredt gearområde, så du, let og elegant, kan forcere enhver forhindring, du måtte møde på din vej. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske Tektro HD-R920 skivebremser. Selv, når cykelstien er sneglat, giver disse bremser dig masser af hurtig og præcis bremsekraft. I øvrigt kræver hydrauliske skivebremser kun minimal vedligeholdelse.

Specialized Turbo Vado 4.0 Stepthrough er udstyret med stærke integrerede lygter, og forberedt for montering af bl.a. skærme.

Med andre ord: En stærk funktionel og velkørende elcykel til den urbane kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: