Før DKK 32.999,00
DKK 25.999,00
SparDKK 7.000,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. 710 Wh. batterier
2. SR Suntour forgaffel
3. 11-speed, Sram geargruppe

En god elcykel er guld værd, ikke mindst fordi den kan bruges til så mange forskellige formål: Uanset, om du skal pendle til og fra job, køre til og fra aktiviteter i fritiden, træne på landevejen, eller måske endda ud på en weekendtur, så findes er en elcykel, der passer til dit behov.

Se bare på den nye Specialized Turbo Vado 4.0! Her er der virkelig tale om en elcykel, der kan lidt af hvert. Især den meget lange rækkevidder er denne lækre cykels stærke side. Indbygget i det lette og stærke aluminiumsstel finder du nemlig et batteri på hele 710 Wh. Batteriet kan tages ud, for nem opladning, og det kan også låses.
Motoren er på 250 W og 70 Nm. Den hjælper til op til 25 km/t, hvilket er grænsen for elcykler af denne type, ifølge dansk lov.

Du kan bruge Mission Control appen til at deaktivere motoren, så du er den eneste, der kan starte den. Praktisk for dig, og irriterende for cykeltyve! Motoren er i øvrigt mere end stærk nok til, at du kan spænde en cykeltrailer efter din Turbo Vado 4.0.

Komforten behøver du bestemt ikke gå på kompromis med, når du vælger en Turbo Vado 4.0. Den lækre SR Suntour forgaffel absorberer bump og vibrationer fra underlaget. Det giver mindre træthed, og øget cykelglæde.

Gearområdet er ganske bredt. Det sørger en 11-speed Sram NX geargruppe for. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt regne med de hydrauliske Sram level 2-stemplers hydrauliske skivebremser. Her er masser af bremsekraft til rådighed, selv når føret viser sig fra sin mest vanskelige side.

Og så må vi ikke glemme det medfølgende ekstraudstyr! Der er skærme og LED-lygter, og bagagebæreren er godkendt til maks. 27 kg, så den kan sagtens klare et barnesæde!  

Køb en Specialized Turbo Vado 4.0. Så er du godt kørende, mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: