Før DKK 25.999,00
DKK 23.999,00
SparDKK 2.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En designmæssig perle
2. Shimano 10-speed geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du, ligesom tusinder af andre i dette land, pendler til og fra job eller studier, så ved du, at cykel-pendling ikke altid er lige sjovt: Det danske vejr kan til tider gøre livet hårdt for enhver cyklist. Det kan derfor ikke undre, at mange cykelpendlere begynder at vise interesse for elektriske citybikes. Og hvis man tror, at elcykler ikke giver motion, så har man misforstået noget. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne. Du har bare mulighed for at få en smule hjælp, når det går op ad bakke og/eller modvinden er strid.

Fra amerikanske Specialized kommer Vado 4.0, som er en vildt lækker elektrisk citybike. Ligesom andre cykler i Vado-serien er den bygget op over et let og stærk aluminiumsstel, som kan holde til daglig brug. Cyklen leveres fuldt udstyret, med skærme, bagagebærer og lygter, som det hører sig til på en rigtig citybike.

Den stærke 250 W motor er integreret i stellet. Det giver både et mere elegant look og en bedre vægtfordeling. Batteriet er ligeledes integreret i stellet. Der er tale om et meget kraftigt batteri, der giver lang rækkevidde. Når der skal lades op, kan du let afmontere batteriet, hvis du foretrækker dette.

Endvidere får du et innovativt 10-speed Shimano gearsystem, så du altid kan finde den rette trådmodstand. Og et par solide hydrauliske skivebremser sikrer, at du også kan standse igen, selv i meget vådt/glat føre.

På det store LCD-display kan du let aflæse en lang række data, såsom hastighed, distance, batteri-kapacitet mv.

Rent designmæssigt er Vado 4.0 blandt de mest elegante e-citybikes på markedet. Men mest af alt er den skabt til at gøre din hverdag både lettere og sjovere!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: