Før DKK 42.999,00
DKK 33.899,00
SparDKK 9.100,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig speed pedelec damecykel
2. Shimano 11-speed gearsyetem
3. Super flot design

Det skal gå stærkt, når den moderne, travle kvinde kaster sig ud i det hektiske hverdagsliv. Derfor har mange kvinder sikkert drømt om en elektrisk citybike, der kunne køre en del hurtigere end de fleste. Og her er den!

Cyklen hedder Vado 6.0 Stepthrough, og kommer, måske ikke overraskende, fra amerikanske Specialized. Her får du en elektrisk citybike udover det sædvanlige. Hvor de fleste elcykler kun går op til 25 km/t, før motoren slår fra, går Vado 6.0 Stepthrough nemlig helt op til 45 km/t! Forestil dig en morgen, hvor du pendler til arbejde eller studier: De andre cyklister ser ikke andet, end dit brede baghjul, når du smilende suser forbi både dem og de morgensure bilister, der sidder fast i byens kilometerlange køer.

Og så er Vado 6.0 endda oven i købet en usædvanligt smuk cykel: Den stærke, lydsvage og vibrationsfrie motor er integreret i det slanke aluminiumsstel, ligesom de meget kraftige batteri. Det giver cyklen et lækkert, helstøbt look.

Batteriet kan afmonteres for nem opladning.

Betegnelsen Stepthrough betyder naturligvis, at cyklen har lav indstigning, som man kender det fra klassiske damecykler. Dog har vi også en del mandlige kunder til dame-modellerne. Og der kan være mange grunde til, at man foretrækker en cykel med lav indstigning.

Bagagebærer, skærme og lygter er standardudstyr.

Komforten er i top, takket være den skønne SR Suntour forgaffel, og den innovative Shimano 11-speed gear gruppe.

Men hvem bryder sig om at køre 45 km/t, hvis man ikke kan stole på bremserne? Den bekymring behøver du ikke have, hvis du køber en Vado 6.0 Stepthrough. Den er nemlig udstyret med hydrauliske skivebremser, som nok skal virke hver gang, også i vådt/glat føre.

Læs hvordan Stefan pendler på sin Vado til og fra arbejde 67 km. HER

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at Vado 6.0 Stepthrough hører under kategorien speed pedelecs. Derfor gælder følgende regler:

•Det er forbudt at køre på speed pedelec, hvis du er under 15 år
•Hvis du er 15 – 17 år, skal du have kørekort til lille knallert eller have taget kørekort til bil efter reglerne om kørekort til 17-årige
•Hvis du er 18 år eller derover, er der ikke krav om kørekort.
•Du skal køre med cykelhjelm. Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at du bruger en særlig speed pedelec-hjelm (godkendt efter NTA 8776), som beskytter hovedet bedre end en almindelig cykelhjelm.
•Du skal køre med lys på cyklen hele døgnet.
•Du skal have tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring og altid medbringe din præmiekvittering.


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: