Specialized Sirrus X 3.0 - 2022

Før DKK 8.399,00
DKK 6.999,00
SparDKK 1.400,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk allround-cykel til prisen!
2. Kan begå sig både på asfalt og på grus
3. 1x9-speed microSHIFT geargruppe

Selv om du måske ikke altid synes, at din hverdag er fyldt med action, så stiller hverdagen store krav, ikke kun til dig, men også til din cykel. Måske pendler du dagligt til og fra job eller uddannelse. Og i fritiden bruger du sikkert din cykel til transport til og fra fritidsaktiviteter mm.

Hvis du vil have en smart og velkørende cykel, som holder til det hele, og som ikke koster en halv arm, så er 2022-udgaven af Specialized Sirrus X 3.0 bestemt værd at kigge nærmere på.

I forhold til den `almindelige´ Sirrus 3.0 er Sirrus X 3.0 udstyret med lidt bredere dæk (Pathfinder Sport). Det gør, at cyklen ikke alene er særdeles god på asfalt, men også ganske velegnet til en tur på grus. Der er således tale om en meget alsidig cykel, der er komfortabel til pendling, hurtig nok til at pa motionsture på landevejen, og stærk nok til at klare nogle ture derud, hvor asfalten slipper op.

Fundamentet for cyklen er et let og stærk aluminiumsstel.

En 1x9-speed microSHIFT geargruppe sørger for, at du altid har masser af gear til rådighed. Det bliver du glad for, når bakken er stejl og/eller modvinden hård.

Slut med at sidde i en bilkø og spilde tiden. Spring op på din nye Sirrus X 3.0, og sus smilende forbi alle de sure bilister! Det er både sjovt, sundt og miljøvenligt.

Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de stærke hydrauliske skivebremser fra Tektro. Denne type bremser gør især god gavn i glat og/eller vådt føre. Her får du en ganske anden bremsekraft end den, du ville kunne opnå med et sæt traditionelle fælgbremser!

Cykler.dk ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye Specialized Sirrus X 3.0. Men husk lige hjelmen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: