Før DKK 5.699,00
DKK 4.599,00
SparDKK 1.100,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 799,00)
Se mere
(+ DKK 999,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette produkt
1. Fantastisk lækker citybike til prisen
2. 1x8-speed Shimano geargruppe
3. Forberedt for montering af skærme og bagagebærer

Står du og ønsker dig en citybike, som kan tåle at blive brugt, og som samtidig ikke koster en bondegård? I så fald forstår vi dig godt. En citybike er nemlig det ideelle dagligdags transportmiddel til dig, der hver dag cykler mange kilometer i byen, og som måske også godt kan lide en længere tur på landevejen af og til.

Og heldigvis findes der gode citybikes, som du ikke behøver tømme bankkontoen for at få råd til. Kig bare på 2021-udgaven af Sirrus X 2.0 fra amerikanske Specialized.

Det slanke, elegante aluminiumsstel har indvendig kabelføring. Udover de rent æstetiske fordele medvirker den indvendige kabelføring også til at beskytte kablerne, som behovet for vedligeholdelse minimeres. Og det ER jo trods alt sjovere at køre på cyklen end at knokle med at vedligeholde den! Kørestillingen er ganske oprejst, hvilket giver minimal belastning af arme og overkrop.

Forestil dig, at du er på vej på job eller i skole, og skal op ad en stejl bakke. Intet problem! På Sirrus X 2.0 har du nemlig 8 Shimano-gear at gøre godt med. Og det er mere end tilstrækkeligt på en citybike.

Cyklen er udstyret med hydrauliske skivebremser. Og det er bestemt ikke alle cykler i denne prisklasse, der er det. Fordelen ved hydrauliske skivebremser, er, først og fremmest, at de leveres hurtig og præcis bremsekraft, selv når vejen er våd og/eller glat. Det er noget ganske andet end traditionelle fælgbremser. De brede dæk bidrager yderligere til sikkerheden.

Endelig skal det nævnes, at Sirrus X 2.0 er forberedt for montering af skærme og bagagebærer, hvilket gør cyklen til det allround transportmiddel, den bør være!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: