Før DKK 5.099,00
DKK 4.499,00
SparDKK 600,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Meget MTB for få penge
2. Shimano 2x8 geargruppe
3. Radius CX-7 mekaniske skivebremser

Mountainbike-sporten oplever stigende popularitet i disse år. Stadig flere ønsker at prøve kræfter med denne sjove og action-fyldte motionsform. Og det kan vi godt forstå.

Til dig, der måske er ny indenfor MTB-sport, har amerikanske Specialized nu lanceret en opdateret udgave af den Populære Rockhopper, som ikke koster spidsen af en jetjager. Performance er nøgleordet, når vi snakker Rockhopper. Cyklen har fået finjusteret geometri, bedre styreegenskaber og takket være den størrelses-specifikke RxTune-teknologi kan cyklen nu tilpasses fuldstændig til den enkelte rytter.

Rockhopper er baseret på den lette og solide A1 aluminiumsramme, med intern kabelføring. Dette giver både et aerodynamisk design og et minimalt behov for vedligeholdelse.

Cyklen er udstyret med en solid 2x8 geargruppe fra Shimano, så du er sikker på at kunne finde et gear, der passer til det terræn, du kører i.

SR Suntour XCE-forgaflen giver dig den helt rette vandring, så du får en god og komfortabel cykel-oplevelse.

Når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de mekaniske Radius CX-7 skivebremser, som giver effektiv og præcis bremsekraft, også når underlaget er mudret. Skivebremser giver bedre bremsekraft, og er mindre følsomme overfor glat/vådt føre end de fælgbremser, man kender fra almindelige hverdagscykler.

De brede Ground Control Sport dæk sørger for, at du altid har en god og stabil kontakt til underlaget.

For relativt få penge får du en solid MTB, som er i sit es på skovstien eller MTB-sporet, men som også er anvendelig til dagligdagens pendler ture til og fra job eller studier. Rockhopper og Cykler.dk byder dig velkommen i MTB´ernes fantastiske verden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: