DKK 4.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. Let og stærk hybridcykel
2. Letbethjent 1x8 Shimano geargruppe
3. Fås I flere lækre farver

Når du giver dit barn en god og solid cykel, investerer du i barnets fremtid, på mange forskellige plan. Du får mulighed for at lære dit barn at færdes sikkert og ansvarsfuldt i trafikken. Du kan lære barnet noget om motion, og om miljøvenlighed. Og til syvende og sidst har du også mulighed for at spare penge til benzin, og til slid på din bil, fordi junior ofte kan transportere sig selv til og fra skole, fritidsaktiviteter mm., fremfor at skulle køres af far eller mor. Som du ser, er fordelene mange.

Så hvis du, ved første øjekast tænker, at godt og vel 4000 er en del penge for en cykel til et barn, så tænk i stedet på, at udgiften afskrives over tid, og at dit barn forhåbentlig får en masse gode oplevelser, som ikke kan gøres op i penge.

Trek Wahoo 26´´ er en smart og solid hybridcykel til børn. Den solide aluminiumsstel er både slidstærkt og let, så cyklen er nem for barnet at håndtere. Det meget enkle Shimano 1x8 gearsystem sørger for, at man altid kan finde et passende gear at køre i, både offroad og på asfalt. Desuden er gearene meget lette at betjene, så cyklisten ikke skal tænke på andet end at nyde turen.

Cyklen har vedligeholdelsesfrie bremser, samt masser af lækkert udstyr, præcis som på en cykel til voksne. Forestil dig glæden i dit barns øjne, når hele familien drager ud på en dejlig cykeltur.

Hvis du giver dit barn en Trek Wahoo 26´´, så håber og tror vi, at barnet har et herligt, langt liv som cykel-entusiast foran sig. Husk også en god cykelhjelm!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: