DKK 9.999,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk hardtail-MTB til rimelig pris
2. 1x12-speed SRAM SX Eagle geargruppe
3. RockShox luftforgaffel

Danskerne er vilde med hardtail mountainbikes. Det skyldes nok ikke mindst, at selv om disse cykler først og fremmest er skabt til offroad-kørsel, så kan de bestemt også begå sig på asfalten.

Hvis du køber en god hardtail-MTB, har du således sen cykel, som du både kan bruge i terrænet og til pendling og anden transport i dagligdagen. MTB´ens hårdføre konstruktion gør nemlig, at den kan holde til rigtig mange kilometer, dag ud og dag ind.

Sådan en cykel er Specialized Rockhopper Expert. Den har en solid ramme af aluminium, med indvendig kabelføring, som beskytter kablerne mod skader, og som også gør underværker for cyklens æstetiske look.

Desuden er der en RockShox Judy SoloAir luftforgaffel. Den primære fordel ved en luftforgaffel er, at affjedringen let kan justeres efter dine egne ønsker og behov. Det er, ganske enkelt, et spørgsmål om, hvor hårdt, du pumper gaflen.

Forgaflens vandring er på 80, 90 eller 100 mm, alt efter, hvilken stel-størrelse, du vælger. Hos Specialized har man nemlig det udmærkede princip, at det er cyklen, der skal passe til cykelrytteren, og ikke rytteren, der skal indrette sig efter cyklen.

Geargruppen er en 1x12-speed SRAM SX Eagle. Den er både stærk og brugervenlig (nem at betjene, fordi der kun er en enkelt gearvælger at holde styr på), og giver dig et bredt gearområde at arbejde med.

Hverken fart eller terrænegenskaber har nogen værdi, hvis man ikke har fuld kontrol over cyklen. Og det sørger de hydrauliske SRAM Level skivebremser for, at du har. Med disse bremser står du og din cykel godt fast, selv på en sneglat cykelsti eller på et mudret MTB-spor.

Kort sagt: En super fed MTB, som ikke koster en formue.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: