Specialized - En amerikansk mastodont

En af verdens største spillere
I 1974 startede Mike Sinyard det der skulle gå hen og blive en af verdens største cykelmærker. Han tog til Europa i sit Volkswagen-rugbrød og købte cykeldele, og tog så tilbage til USA og "specialiserede" sine cykler. I dag er det en af verdens største cykelbrands, og specielt de lækre high-end Specialized-cykler er et hit, hvor de sidder tungt på tronerne i landevejscykling og mountainbike. Peter Sagan, den tredobbelte verdensmester i landevejscykling kører fx. på Specialized, og det er bestemt ikke tilfældigt. Okay, det er nok et sponsorat, men alligevel...

Mangfoldig produktion
Specialized producerer ikke kun cykler, de producerer også alt andet tilbehør til din cykel, fx.  cykelsadler, dæk, cykelcomputere, cykelhjelme og flaskeholdere. Du kan selvfølgelig finde det hele her på Cykler.dk, som er Danmarks største online Specialized-forhandler. Fælles for alt Specialized tilbehør er, at det er produceret i en uovertruffen kvalitet.

Kæmpe udvalg af cykler fra Specialized
Selv om mange associerer Specialized med high-end moutainbikes og racercykler - og naturligvis den legendariske S-WORKS-linje - så producerer de også MEGET mere end dyre cykler til 50.000+. Fx.  børnecykler helt ned til 12", et hav af herre- og damecykler, og selvfølgelig mountainbikes og racercykler i alle prisklasser.  

Din Specialized-cykel leveres 100% samlet
Når du har bestilt den Specialized-cykel du har forelsket dig i, skal du ikke gøre andet end at glæde dig. Vi samler den nemlig for dig, på vores 6-stjernede ELITE-værksted, og monterer dit evt. tilkøbte udstyr. Dermed får du en cykel der er 100% klar til en køretur, når du modtager den.

Fri fragt på ALLE Specialized-cykler
Når du køber en Specialized-cykel hos Cykler.dk, skal du ikke tænke på ekstra irriterende udgifter, der er nemlig FRI FRAGT på ALLE Specialized-cykler! Bestil online eller kom ind i vores butik i Lemvig og prøv din model inden køb.