Cykelbriller - Uundværligt for den seriøse cykelrytter!


Hvorfor skal man køre med cykelbriller?
Solbriller til cykelbrug skal kunne meget mere end bare beskytte mod solen. En af cykelbrillens hovedopgaver er at beskytte øjnene mod flyvende genstande, så som insekter, sten, hagl, støv, blade, grene osv. Cykelbriller er også anderledes bygget end almindelige solbriller, så helt tæt på hovedet, og ikke ryger af når du kører med 45 km/t hen af landevejen.

Stort udvalg fra adskillige kendte mærker
Her hos Cykler.dk har vi en kæmpe udvalg af cykelbriller, fra flere store kendte cykelmærker såsom BBB, Rudy Project, Pro osv. Vi har alt fra helt billige briller og briller til børn, til dyrere briller den til topseriøse rytter!
Hvordan en cykelbrille skal se ud er op til en selv. Derfor har vi her på Cykler.dk et kæmpe udvalg af farver og designs til alle formål.
Nogle briller kommer med flere farver glas – hver farve har sin styrke. Leder du efter en god men samtidig billig cykelbrille, så kunne denne BBB Arriver være en mulighed. Leder du derimod efter en cykelbrille der virkelig er spar to, så er denne Rudy Project Genetyk helt sikkert en mulighed. Tjek forresten også dette BBB Select Sæt ud, det er en "samleselv-solbrille", forstået i den forstand at du får en æske med 6 forskellige linser, 7 forskellige gummi studser, 1 komplet BBB Select brille, og så kan du ellers lave alle mulige seje kombinationer.