Cykelbriller - Uundværligt for den seriøse cykelrytter!

Hvorfor skal jeg i det hele taget bruge cykelbriller?


Nogle mennesker tænker måske, at et par cykelbriller lyder som en unødvendig udgift. Men når du først har prøvet at køre med briller, vil du hurtigt opdage, at de gør god gavn, på flere forskellige måder: Dels virker de som et par almindelige solbriller, der fremhæver konturer, og eliminerer generende reflekser, så du ser bedre. Det er godt, både for trafiksikkerheden og for den generelle cykeloplevelse.

Og dels beskytter brillerne dine øjne mod vind, vand og fremmedlegemer, såsom sandkorn, insekter mv. Og når et stenslag kan slå en `stjerne´ i forruden på en bil, hvad kan det så ikke gøre ved et øje?

Hvorfor er cykelbriller bedre til cykelsport end et par almindelige solbriller?


Cykelbriller er mere velegnede til cykelsport, ganske enkelt fordi det er det, de er lavet til! Et par gode cykelbriller er designet til at beskytte en relativt stor del af di ansigt, samtidig med, at de giver dig et ganske bredt synsfelt, hvilket er til gavn for trafiksikkerheden.

Desuden er cykelbrillerne designet til at blive siddende, hvor de skal, selv når sveden driver og/eller regnen plasker ned. Oakleys cykelbriller er i øvrigt udstyret med den specielt skridsikre `Unobtanium´ gummiblanding på bl.a. næse- og ørestykker.  Der er derfor kun meget lille risiko for, at cykelbrillerne glider ned, eller flyver helt af, når du kører hurtigt. Med et par almindelige cykelbriller vel denne risiko være betydeligt større.

Kan cykelbriller så KUN bruges til cykling?


Det korte svar er nej. Heldigvis er de fleste cykelbriller også anvendelige til en række andre formål, såsom skisport, vandreture, golf eller sejlsport. Og hvis du vil, kan du såmænd også bruge cykelbrillerne som almindelige solbriller, når du f.eks. sidder på stranden eller på en fortovscafé.

Hvilke cykelbriller tilbyder Cykler.dk?


De fleste af de cykelbriller, du finder på Cykler.dk, kommer fra den verdenskendte producent Oakley. Der er adskillige flotte og funktionelle modeller at vælge imellem. Navnene er eksempelvis Sutro, Sutro S, Sutro Lite og Jawbreaker. Kig lidt på de forskellige modeller, og kontakt os, hvis du har brug for rådgivning.

Vi fører desuden cykelbriller af mærket Tifosi. Disse briller er udformet noget anderledes end Oakley-brillerne. Hvad man foretrækker, er en smagssag. Generelt er Tifosi-brillerne meget lette og elegante. Modellerne hedder f.eks. Aethon,  Sledge og Veloce Reader

OBS: Tifosi Veloce Reader kan leveres med styrke, ligesom et par almindelige briller. Vær opmærksom på, at vi, hos Cykler.dk, ikke er optikere. Vi er derfor ikke i stand til at vejlede dig om, hvilken styrke, du skal have. Er du i tvivl om din styrke, så konsultér din optiker, før du bestiller cykelbrillerne!.

Hvorfor skal jeg handle cykelbriller hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk står vore dygtige og dedikerede ansatte klar med råd og vejledning. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på info@cykler.dk, på tlf. 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig.

Vi giver fri fragt på alle ordrer på 299 kr. og derover. I praksis betyder det, at alle de cykelbriller, vi sælger, forsendes fragtfrit!