DKK 1.549,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske dem
1. En ægte klassiker fra Oakley
2. God ventilation
3. Meget holdbare

Cykelbriller skal tjene flere formål: Dels skal de virke som solbriller, der skærmer dine øjne mod skarpt lys, og fremhæve konturer i omgivelserne, så du ser bedre, og har større chance for at se forhindringer, huller, vejstriber, andre trafikanter mv., og dels skal de beskytte dine øjne mod fremmedlegemer, insekter osv., samt holde regnvand væk fra dine øjne.

Dette stiller naturligvis ganske store krav til et pat cykelbriller. Og hvis du vælger briller fra Oakley, er du godt på vej!

Med denne cykelbrille har den anerkendte producent Oakley relanceret en klassiker!

Brillen er blevet højere, så du ikke taber udsyn, når du kigger ud gennem det øverste af brillen, og desuden er ventilationen blevet forbedret, så dug-dannelsen formindskes.

Selve rammen er udført i et særligt materiale, som sikrer, at rammen ikke bliver løs over tid, og at brillen kan holde til dagligt brug. Som så mange Oakley cykelbriller kan linserne på Radar EV udskiftes efter behov. Det er derfor vigtigt, at linserne sidder godt fast. Det har Oakley sørget for, med producentens helt eget `3 Point Fit´-system.

Brillestængerne er beklædt med `Unobtanium´, som er Oakleys helt specielle type gummi. Dette materiale sikrer, at brillerne ikke glider ned, når du tramper hårdt i pedalerne, og dit ansigt bliver vådt af sved og/eller regnvand.
Generelt er Oakley cykelbriller ganske solide, og vil ofte kunne holde til et styrt. De er dog ikke decideret lavet til at styrte med!

Bemærk, at disse briller ikke alene er optimale til cykling. De er også anvendelige som almindelige solbriller, ved andre lejligheder.
Velkommen hos Cykler.dk – Din Oakley-forhandler på nettet!