DKK 1.449,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske dem
1. Smart retro-look
2. Meget stort synsfelt
3. Forlængede brillestænger

Et par cykelbriller skal dels fungere som solbriller, og dels holde regnvand og insekter væk fra dine øjne.

Selv om de meget sporty cykelbriller kan se trendy ud, så konstaterede folkene hos Oakley, at der også fandtes kunder, som foretrak lidt større briller.
Modsat mange konkurrerende producenter ønskede Oakley ikke, at kunderne skulle gå på kompromis med funktionaliteten. Altså måtte man skabe en stor cykelbrille, der havde de mere sporty modellers funktionalitet i behold!
Resultatet kom til at hedde Sutro!

Sutro har et retro-look, som giver dig et enormt synsfelt, uden at du ser den meget kraftige ramme. Brillen er udformet, så den er ekstra bred i bunden. Det gør, at du bedre kan se biler/andre trafikanter, når du kigger bagud. Det giver øget sikkerhed.

Selv om både du og dine cykelbriller naturligvis har bedst af, at du undgår at styrte, så vil et par Oakley Sutro ofte `overleve´ et styrt.

Stellet består af Oakleys specielle `O Matter´-materiale, som er både stærkt og let. Briller føles derfor ikke tunge. Selve stængerne er forlængede, så du bedre kan bruge brillerne sammen med din cykelhjelm. Og når du ikke cykler, kan brillerne bruges som solbriller, evt. sammen med en kasket.

Næsepuden er lavet af en særlig type gummi, som Oakley har døbt `Unobtanium´. Dette materiale har til formål at holde brillen fast på næsen, så den ikke glider ned. Heller ikke, når dit ansigt bliver drivvådt af sved eller regnvand.

Der findes forskellige typer linser til Oakley Sutro, alt efter dit behov. Til landevejen anbefales Prizm Road linserne, som på fornem vis fremhæver konturer i landskabet, så du har en bedre chance for at se forhindringer, huller, vejstriber mm. i tide.

Så hvis du er på udkig efter et par rigtig fede cykelbriller i retro-look, så vælg Oakley Sutro. Dine øjne vil takke dig!