DKK 1.439,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske den
1. Prizm Lens teknologi
2. Super flot design
3. Let og behagelig at have på

Hvis du skal cykle godt, skal du kunne se godt.

Når du cykler, udsættes dine øjne for skiftende lyspåvirkninger. Snart har du den blændende sol lige ind i dine øjne, og snart pisker regnen mod dit ansigt, og slører dit syn. Næsten uanset, hvilke vejrforhold, du kommer ud for som cyklist, så ser du bedre med et par cykelbriller end uden.

At bære et par gode cykelbriller er ikke alene behageligt, men kan også øge sikkerheden. I yderste konsekvens kan forskellen på, om du ser godt eller mindre godt jo være afgørende for, om du kommer sikkert hjem fra din cykeltur.

Med Sutro Lite har den kendte producent Oakley skabt en cykelbrille, der især henvender sig til den sporty, moderne by-cyklist.

Dette nye skud på den populære Sutro-families stamme er semi-kantløs, hvilket dels giver dig et større synsfelt, og dels sparer en smule vægt. Derfor navnet betegnelsen Lite.
 
Brillens unikke Prizm Lens-teknologi forbedrer synet, og beskytter dine øjne mod vind og vejr.

En god cykelbrille beskytter ikke alene mod skarpt sollys. Den fremhæver også konturer i omgivelserne, så du ser alting lidt mere tydeligt.

Det er ikke så mærkeligt, at Sutro-serien har været blandt Oakleys bestsellers i de senere år. Disse briller forener nemlig Oakleys klassiske dyder: Kvalitet, suveræn optik og god komfort-pasform.

Og så er det også værd at nævne, at Sutro Lite er udført i et super fedt design! Du får derfor ikke alene en brille, der er fantastisk at bruge, når du cykler. Den er også super cool at bruge som solbrille i andre sammenhænge.