Før DKK 1.539,00
DKK 1.299,00
SparDKK 240,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske dem
1. Lette og komfortable cykelbriller
2. Vælg mellem flere farver linser
3. Enestående beskyttelse af dine øjne

Når du først har prøvet at køre med cykelbriller, er de næsten ikke til at undvære. Og det gælder faktisk ikke kun i stærk sol. Og hvis dine cykelbiller hedder Oakley, så er du allerede kommet godt fra start!

Oakley Sutro Lite Sweep bygger, på fornemste vis, videre på den glorværdige tradition, der er fundamentet for alle Oakleys cykelbriller. Her for du den samme gode Beskyttelse og det samme brede synsfelt, som generelt kendetegner Oakleys nærmest ikoniske Sutro-stel. Hvis du vælger et par Oakley Sutro Lite Sweep, får du derfor et par både solide, effektive og lette briller, som du nemt kan tåle at have på dagen lang. Og så må vi heller ikke glemme, at de ser super cool ud!
Stellet er udført i Oakleys eget materiale, kaldet O Matter, som er både let, stærkt og meget behageligt at bære. På næsestykkerne finder du den helt unikke Unobtanium gummiblanding, som sikrer, at brillerne ikke glider ned. Heller ikke, når regnen pisker ned og/eller sveden driver. En sådan feature har mange brillebærere verden over sikkert drømt om!

Vælg mellem fire forskellige farver linser, som alle er designet til at fremhæve farver og kontraster. Du vil derfor opleve, at du ser bedre med cykelbrillerne end uden dem, næsten uanset, hvordan belysningen er.

Dine øjne er dyrebare. Hvis et øje først er alvorligt beskadiget, kan du risikere, helt at miste synet på det øje. Oakley Sutro Lite Sweephar derfor en meget høj grad af `impact protection´, så dit øje beskyttes med støvkorn, insekter, stenslag eller hvad der nu kan tænkes at ramme det, når du cykler.

Til slut skal vi lige nævne, at brillerne også er særdeles anvendelige til andre formål, såsom skisport, sejlsport, golf og meget mere.