Før DKK 2.119,00
DKK 1.695,20
SparDKK 423,80
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske disse briller
1. Beskytter dine øjne mod sol, vand, regn og fremmedlegemer
2. Fremhæver konturer, så du ser bedre
3. Anvendelige til mange forskellige sportsgrene

Oakley Encoder er meget mere end blot et par cykelbriller. Disse smarte og funktionelle briller er nemlig designet til også at kunne bruges til mange forskellige slags sport: Skisport, sejlsport, golf, vandreture og meget andet. I grunden er det kun fantasien, der sætter grænser.

Her hos Cykler.dk synes vi naturligvis, at cykling er klart den fedeste sportsgren! Derfor er vi også glade for, at så mange cykel-entusiaster vælger at cykle med briller fra Oakley.

Oakley Encoder repræsenterer, på mange måder, nytænkning. Brillen Progressive Wrap design giver et meget bredt synsfelt, samtidig med, at beskyttelsen mod at få insekter eller andre fremmedlegemer i øjnene er meget god. Oakley Encoder er desuden designet til at blive brugt sammen med en hat eller en cykelhjelm.

På næsepuder og ørestykker finder du Oakleys egen patenterede Unobtainum gummi-blanding, som sikrer, at brillerne bliver siddende, hvor de skal, selv når regnen pisker ned og/eller sveden driver.

Oakley Encoder kan bl.a. leveres med Prizm linser, som ikke alene fungerer som almindelige solbrille-linser, men som også fremhæver farver og konturer i landskabet. Du ser ganske enkelt bedre med disse briller end uden dem. Og det gælder næsten uanset, hvordan vejret er!

Og endelig beskytter brillerne dine øjne mod vind og regnvand. Det er derfor ikke underligt, at mange cykelryttere vælger at køre med deres Oakley-briller, hver eneste gang, de sætter sig op på cyklen.

Dine øjne er blandt dine vigtigste aktiver. Derfor anbefaler vi, at du giver dem den bedst mulige beskyttelse, med et par af de lækre Oakley Encoder briller fra Cykler.dk!