DKK 1.929,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske den
1. Meget stort synsfelt
2. udskiftelige linser
3. Super smart design

Der findes mange situationer, hvor et par cykelbriller kan være til gavn: Snart cykler du inde i en dunkel skov, snart er du ude i det åbne land, hvor solen måske står lavt, oh du er i risiko for at blive blændet, eller måske slår regnen mod dit ansigt, så du knapt kan se en hånd frem for dig.

Og så bør vi heller ikke glemme, at et par cykelbriller kan yde god beskyttelse mod at få fremmedlegemer i øjnene. En flue kan se uskyldig ud, men hvis du kommer drønende med måske 50 km/t, og den rammer dig lige ind i øjet, så er det en alvorlig sag! Og ganske ligesom du ikke bare kan få udskiftet din hjerne, hvis den tager alvorlig skade, fordi du måske har cyklet uden hjelm, så kan du heller ikke bare få et nyt øje, hvis skaden først er sket.

Hvis du vælger Jawbreaker fra Oakley, får du et par cykelbriller ud over det sædvanlige: Jawbreaker er nemlig udviklet i samarbejde med den professionelle cykelrytter Mark Cavendish fra Eticxx-QuickStep.

Brillerne er forsynet med Switchlock, som holder linserne godt på plads, men som også gør det nemt og enkelt at udskifte linserne efter behov. Ekstra linser medfølger ikke, men kan tilkøbes.

Brillestængerne er belagt med en særlig type gummi, som Oakley kalder `Uobtanium´. Dette materiale sikrer, at brillerne sidder særdeles godt fast, så de ikke glider ned på næsen,eller falder af. Heller ikke, når dit ansigt bliver vådt af sved eller regnvand.  

Selve brillen er yderst solid, og erfaringen siger os, at den holder til langt de fleste styrt. Endvidere giver jawbreaker et meget stort synsfelt, sammenlignet med almindelige solbriller. Og det er vigtigt, når man skal dyrke sport/færdes i trafikken.

Brillerne fås med en række forskellige linser. Til landevej anbefaler vi eksempelvis Prizm Road linserne, som er designet specielt til at fremhæve kontrasterne i landskabet, så du bedre kan nå at se eventuelle forhindringer i tide.

Alt i alt er par super smarte briller, som er optimale til sport, men som også kan bruges i andre sammenhænge.