DKK 1.449,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Derfor vil du elske dem
1. Sublim beskyttelse, og fedt design
2. Næsepuder i Unobtanium gummiblanding
3. Formidsket version af Oakley Sutro

Et par cykelbriller kan være særdeles nyttige. Ikke alene fungerer de som solbriller, men de beskytter også dine øjne mod støv, insekter og andre fremmedlegemer, når du cykler. At komme se godt en naturligvis en helt basal forudsætning for at kunne færdes sikkert i trafikken.  Noget andet, er, at et par gode cykelbriller fremhæver detaljer, så du ser mere og bedre, imens du cykler. Og hvis man er åben for det, kan man opleve noget alle vegne.
Oakley er et navn, som mange brugere af cykelbriller kender særdeles godt. Navnet Oakley står for kvalitet og design, på et meget højt niveau.

Med Sutro S redefinerer Oakley, hvordan et par cykelbriller til den moderne, urbane cyklist skal se ud. De smarte Prizm-linser fremhæver konturer, så du kan se hver eneste detalje helt klart. Brillerne dækker et meget bredt område af ansigtet, så dine øjne er beskyttet bedst muligt mod insekter og fremmedlegemer. Det kommer du hurtigt til at sætte pris på, hvis du først en gang har prøvet at få en flue i øjet.

Brillestængerne er designet med henblik på at gøre brillerne kompatible med hatte og/eller cykelhjelme.

Næsepuderne består af den særlige gummi-blanding, som Oakley kalder for Unobtanium. Det er et hydrofilt (Direkte oversat: Fugt-elskende) materiale, som sikrer, at brillerne bliver siddende på næsen, selv, når sveden for alvor løber. Hvis du interesserer dig for science fiction, ved du måske, at Unobtanium også er et fiktivt grundstof, som af og til omtales i film og bøger i sci-fi-genren.  

De lækre Oakley Sutro S briller er også anvendelige til andre formål, såsom skiløb eller sejlsport.
Med Oakley Sutro S giver du dine øjne den bedst mulige beskyttelse, samtidig med, at designet er helt i top!