Før DKK 5.999,00
DKK 4.999,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. Solid kvalitet og smukt, feminint design
2. 7 indvendige gear
3. Leveres med masser af udstyr

Når det gælder kvalitet og design, vil den moderne pige bestemt ikke så tilbage for den voksne generation. Og hvorfor skulle hun også det? En god og solid cykel er en investering, som holder mange år frem i tiden, og selv om mor og far måske synes, at en ny cykel er en vis udgift, så afskrives udgiften over tid, bl.a. fordi datteren nu selv kan cykle til og fra skole, fritidsaktiviteter mm., i stedet for at skulle køres. Dette er jo i øvrigt også til gavn for miljøet.

Til den moderne, urbane pige, som vægter både kvalitet og design højt, har den danske producent NORDEN skabt Clara, en super smuk og feminin cykel, i klassisk/retro-design. Og bare, fordi noget er klassisk, behøver det bestemt ikke være kedeligt!

Såvel stel som forgaffel er udført i aluminium, som er både let og stærkt. Producenten yder i øvrigt hele 20 års garanti mod brud på stellet. Såvel skærme som kædeskærm er i samme farve som stellet.

Der er 7 indvendige gear, så det altid er muligt at finde et passende gear at køre i. Gearskiftene foregår forbavsende gnidningsløst, så cyklisten kan koncentrere sig om at nyde turen. Fordelen ved indvendige gear er bl.a. at de kun kræver minimal vedligeholdelse.

Der er også både V-bremse og fodbremse, så sikkerheden også er i top. Vi anbefaler i øvrigt, at man altid bærer cykelhjelm , uanset køn alder eller færdigheder som cyklist.

Af udstyr kan nævnes Bagagebærer, støtteben, retro-klokke, kurv og godkendt lås. Med den smukke pigecykel går feminint design og klassisk kvalitet hånd i hånd.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: