Før DKK 6.499,00
DKK 5.999,00
SparDKK 500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Solid og komfortabel hverdagscykel
2. 7 indvendige Shimano Nexus gear
3. Masser af lækkert udstyr

Godt design går aldrig af mode. Og design er noget, vi kan, her i Danmark. Endvidere er danskerne jo blandt de mest cykel-glade folk i verden. Og begge dele kan vi godt tillade os at være stolte af!

Her hos Cykler.dk er vi i hvert fald stolte af at være forhandler af NORDEN cykler.

Liva+ er en smuk, klassisk damecykel, hvis stærke aluminiumsstel har damecyklens klassiske, lave indstigning. For en god ordens skyld bør vi måske nævne, at det ikke er nogen skam for en mand at vælge en cykel med lav indstigning. I sidste ende er det din komfort og cykelglæde, det kommer an på.

NORDEN giver 20 års garanti mod stelbrud, på alle producentens cykler. Forgaflen er udført i cr-mo stål. Så ved man, at den er lavet til at holde.

Det smukke retro-design fuldendes af de smukke læderhåndtag med indgraveret logo.
Cyklen leveres med den for NORDEN-cykler så velkendte 7-speed Shimano Nexus geargruppe. Der er tale om indvendige gear, som er stort set vedligeholdelsesfrie. Ved kørsel i byen vil 7 gear være tilstrækkeligt til at klare enhver terrænmæssig udfordring.

Cyklen har samme type klassiske V-bremser/fodbremser, som man kender fra de fleste andre hverdagscykler.

Endvidere får du en masse lækkert udstyr med i prisen: Kurv., bagagebærer, støtteben og retro-klokke. På bagagebæreren kan du anbringe et barnesæde. Så kan du tage cyklen, når du skal hente og bringe dit barn i daginstitutionen. Eller I kan sammen cykle ud til skov og strand.  

Når man tager i betragtning, at denne lækre damecykel er ganske rimelig i pris., så må man sige, at du får ganske meget for pengene.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: