Før DKK 847,00
DKK 549,00
SparDKK 298,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Gælder citybikes under 6000 kr., samt nedsatte citybikes
2. Indeholder skærme, støtteben og lås
3. Fantastisk billigt i forhold til vejl. udsalgspris

En citybike er god at have, både til dagligdags transport i bymæssige omgivelser og til en frisk motionstur på landevejen.
Hos Cykler.dk har vi et bredt udvalg af smarte og solide citybikes til både mænd og kvinder.
Hvis du køber en nedsat citybike til under 6000 kr. eller på tilbud, har du mulighed for at få en tilbehørspakke med i købet, til en skarp pris.  Pakken koster 549 kr. hvilket er en besparelse på intet mindre end 348 kr. i forhold til den vejl. udsalgspris.

Vores standard tilbehørspakke til citybikes indeholder følgende: Skærme, støttefod og godkendt ringlås. Med en godkendt lås på din cykel har du mulighed for at få erstatning, hvis cyklen skulle blive stjålet. Hvis du virkelig vil gøre livet surt for cykeltyven, kan du supplere med en folde- eller kædelås. Cykler.dks udvalg af cykellåse finder du her

Hvis den cykel, du køber, i forvejen har noget af det udstyr, der indgår i pakken, leveres udstyret ikke ved siden af.

Det eneste, du skal gøre, er at lægge tilbudspakken i kurven, sammen med din ordinære ordre, når du køber en citybike til under 6000 kr., eller som er nedsat.. Så monterer vore dygtige cykelmekanikere for dig, ganske gratis.

OBS: Hvis du gerne vil have en større tilbudspakke, kan du tilkøbe Ekstra- eller Deluxe tilbehørspakken for et mindre tillæg.

Ønsker du ændringer eller har du spørgsmål, så kan vi altid kontaktes på info@cykler.dk eller på tlf.: 77 34 08 18

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: