DKK 6.499,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Solid cykel i elegant retro-look
2. 7 indvendige gear
3. Leveres med masser af udstyr

Retro er blevet in! Når den moderne travle by-kvinde bevæger sig ud på veje og cykelstier, skal funktionalitet og design helst gå op i en højere enhed. Og at være retro er bestemt ikke det samme som at være kedelig!

Ellen N7 fra Producenten NORDEN er en solid damecykel i klassisk look. Her får du et bundsolidt aluminiumsstel, med 20 års garanti mod stelbrud. Cyklen har ikke alene et super elegant look, men er også en fornøjelse at køre på, ikke mindst takket være de 7 indvendige Shimano-gear, som er mere end tilstrækkelige til bykørsel, under alle forhold. Indvendige gear kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse.

De solide dæk yder god beskyttelse mod punkteringer, så du forhåbentlig ikke skal bruge for megen tid på at lappe din cykel.

Cyklen leveres med en del ekstraudstyr, såsom indfarvede skærme, støtteben, klokke og godkendt lås. På bagagebæreren kan du vælge at anbringe et barnesæde, så du også kan bruge cyklen, når du skal hente og bringe dit barn i daginstitution. Eller barnet kan komme med på en masse dejlige cykelture sammen med mor eller far. Det giver basis for en masse fælles oplevelser.

Til slut skal vi måske lige nævne, at vi også har en del mandlige kunder, der foretrækker en `damecykel´. Og det er bestemt ingen skam. Hvis man foretrækker en cykel med lav indstigning, så er det en sådan, man skal vælge. Til syvende og sidst er det din komfort og cykelglæde, det kommer an på!

Så hvis du har brug for en cykel, der kan holde i mange år, og som er både smart og letkørt, så tag et kig på Ellen N7 fra NORDEN!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: