DKK 199,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fastmonteret forlygte til bykørsel
2. Konstant lys eller blinkende dagskørelys
3. Meget lang batterilevetid

Med en fastmonteret cykellygte risikerer du aldrig at stå uden lys, når mørket falder på, eller tågen sænker sig. Det er sikkert også derfor, at den fastmonterede forlygte fra Smart er blandt vore mest efterspurgte cykellygter.

Lygten monteres i bolthullet i forgaflen, lige over forhjulet/forskærmen. Når lygten er monteret, kan den ikke afmonteres uden brug af værktøj. Det gør det besværligt for en tyv at stjæle lygten.

Der medfølger monteringsbeslag, men ikke skruer.

Forlygten giver et klart lys, og en særdeles god lysfordeling. Lygten er godkendt til brug alle steder, hvor færdselsloven gælder, men den er mest velegnet til kørsel i byen, hvor der er gadebelysning. Hvis du skal ud på mørke veje/skovstier, har du brug for en langt kraftigere lygte.

Der bruges 2 stk. AAA-batterier, og batterilevetiden er fremragende: Helt op til 60 timer ved det blinkende dagskørelys, og ca. det halve ved konstant lys. Det blinkende dagskørelys giver øget synlighed i trafikken, og kan potentielt forhindre ulykker.

Alt i alt en solid og billig lygte, som ikke kræver nævneværdig vedligeholdelse, bortset fra, at den bør tørres af, når man finder det nødvendigt.