Før DKK 119,00
Fra DKK 99,00
SparDKK 20,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 119,00
Pris pr. stk. v/2 stk.DKK 99,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Effektiv og billig baglygte til bagagebæreren
2. Batteri-levetid op til 100 timer
3. Konstant lys el. blinkende kørelys

Du cykler bedst og sikrest, hvis du har `pæren´ i orden! Det gælder i overført betydning, men så sandelig også i bogstavelig forstand! Man har aldrig hørt om en cyklist, der fortrød, at han kørte med lys på cyklen, men tusinder af cyklister er kommet til skade pga. manglende lys!

Smart LED er en kraftig og praktisk baglygte, som ikke koster hverken en hel eller en halv bondegård. Den er designet til montering på bagagebæreren, og passer til langt de fleste af slagsen, idet der er 50 mm mellem boltene.
Lygten bruger 2 stk. AAA batterier, og har en batteri-levetid på op til 100 timer. Batteri-indikatoren går det muligt at afløse batteriernes niveau. Det kraftige lys kan ses i en vinkel på 260 grader, og i klart vejr er det synligt op til 600 meter borte.

Lygten kan desuden indstilles til blinkende dagskørelys. Dagskørelys er ikke lovpligtigt på cykler, men det er en gode idé at bruge, idet videnskabelige undersøgelser har påvist, at blinkende dagskørelys øger synligheden i trafikken. Det betyder bedre sikkerhed for dig!

Smart LED baglygten er vandtæt, så du let kan tørre den over med en fugtig klud. Derudover er ingen vedligeholdelse nødvendig. Bolte til montering af lygten medfølger.

Som du ser, er det ikke uden grund, at denne smarte og billige baglygte er en virkelig bestseller på Cykler.dk.