Før DKK 119,00
Fra DKK 84,00
SparDKK 35,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 115,00
Pris pr. stk. v/3 stk.DKK 89,00
Pris pr. stk. v/5 stk.DKK 84,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lillle, praktisk og effektiv lygte
2. Super kvalitet for pengene
3. Testvinder i TÆNK

Hos Cykler.dk elsker vi glade kunder. Derfor sætter vi en ære i at sælge de bedste produkter til de lavest mulige priser. Og for ganske få penge kan du faktisk få én af markedets bedste baglygter!

Baglygten hedder Super Flash,og til trods for den lave pris har den fået særdeles fine anmeldelser, bl.a. i Politiken og i Forbrugerrådets blad TÆNK, hvor den i Oktober 2018 blev kåret til `BEDST i TEST´. TÆNK beskriver lygten som `gedigen og holdbar´.

Lygten kan indstilles enten til at lyse konstant, eller til blinkende dagskørelys, der giver øget synlighed, også i dagslys. De medfølgende 2 stk. AAA-batterier giver strøm til ca. 30 timer ved konstant lys, og til ca. 190 timer ved  blinkende dagskørelys. Lyset kan ses i en vinkel på 220 grader, og er, i klart vejr, synligt op til 1,6 km borte.

Ved hjælp af de medfølgende beslag kan lygten let monteres på din cykels sadelpind. Sadelpinden skal være mellem 25 og 32 mm. Hvis du anvender det medfølgende mellemstykke, kan lygten også montres på cyklens bagstelrør. Når selve lygteholderen er monteret, kan du let skubbe lygten ud af holderen, og tage den med dig, når du forlader cyklen. Så undgår du, at uærlige personer render med dine lygter.

Super Flash baglygten overholder naturligvis alle gældende lov krav til baglygter på cykler, men vi gør opmærksom på, at den er mest velegnet til dig, der cykler i bytrafik. Hvis du cykler på steder, hvor der ingen gadebelysning er, anbefaler vi, at su investerer i en større og kraftigere lygte.

Husk, at Super Flash baglygterne bliver billigere pr. stk, hvis man køber flere ad gangen. Derfor: Slå dig sammen med dine cykel-venner, og bestil en masse baglygter fra Super Flash. Så kan I spare en hel del cash!