Før DKK 198,00
Fra DKK 159,00
SparDKK 39,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 198,00
Pris pr. stk. v/2 stk.DKK 159,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt
1. Perfekt lygtesæt til bykørsel
2. Hver lygte bruger 2 stk. AAA-batterier
3. Synlig 400 meter borte

Når det er mørkt, eller vejret er tåget/usigtbart, gælder det om at have godt lys på sin cykel, ikke alene for at overholde lovens krav, men mest af alt for din egen sikkerheds skyld.

For at kunne godkendes til brug her i landet, skal lyset fra en cykellygte kunne ses mindst 300 meter borte (tidligere var kravet kun 150 meter).

Dette krav lever det lille, praktiske lygtesæt fra Smart til fulde op til. Lyset fra disse små, men effektive lygter kan nemlig ses hele 400 meter borte.

Lygterne er meget nemme at montere, og kan enten lyse konstant eller med blinkende dagskørelys. Undersøgelser har vist, at blinkende lys er bedst, når det handler om at øge synligheden ved kørsel i dagslys.

Hver lygte bruger 2 stk. AAA-batterier.

Vær opmærksom på, at dette lygtesæt udelukkende er egnet til kørsel i byen, hvor der er gadebelysning. Hvis du planlægger at begive dig ud på de mørke landeveje og skovstier, anbefaler vi, at du kigger op langt kraftigere lygter.

Bemærk: Hvis du køber 2 lygtesæt, i stedet for kun et, sparer du 99 kr. Så måske var det en idé at slå sig sammen med din ven, din kæreste eller et familiemedlem, når der skal shoppes lygter?