Før DKK 409,00
DKK 295,00
SparDKK 114,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. TÜV-testet og godkendt hjelm
2. God beskyttelse og komfort til de mindste
3. Mange smarte farver

Mange af os fik vore første cykel-oplevelser siddende i et barnesæde bag på mors eller fars cykel. Og i de senere år er cykeltrailere blevet populære. Tusinder af danske forældre henter og bringer dagligt deres børn i daginstitutioner ved hjælp af cyklen. Det er naturligvis glædeligt, at så mange børn tidligt i livet bliver introduceret til de mange glæder, cykel-verdenen har at byde på. Imidlertid kan ingen vel være uenig i, at børnenes sikkerhed skal gå forud for alt.

Lad os derfor slå helt fast, at børn, lige så snart, de er gamle nok til at sidde på barnesædet eller i cykeltraileren, skal have cykelhjelm på.

Tyske ABUS melder sig på banen med Smiley 2.0, som er en både flot og sikker hjelm til de mindste. Version 2.0 af denne lækre børnehjelm kommer i et nyt design, og desuden giver den bedre beskyttelse ved tindingerne og i nakken. Smiley 2.0 er flad i nakken, hvilket går den mere komfortabel at bruge, når barnet sidder i et barnesæde. Pasformen justeres let ved hjælp af ZoomLite skruespændet i nakken. Stropperne er bløde og behagelige, med en blød pude på hageremmen. Og hele 8 lufthuller sørger for god ventilation, så barnet ikke får det for varmt under hjelmen. Endvidere er der indbygget fluenet, som holder irriterende insekter ude.  

Hjelmen kommer i flere farver, og med forskellige motiver, så der er noget for ethvert barns smag, hvad enten, du har en lille eventyr-prinsesse eller en super sej dreng.

Giv dit barn en sikker start på cykel-livet med en Smiley 2.0 cykelhjelm fra ABUS!

Str. S:  45-50 cm
Str. M: 50-55 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.