Før DKK 439,00
DKK 329,00
SparDKK 110,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Sikker og komfortabel hjelm til de mindste
2. Smart LED-lygte i nakkespændet
3. Fås i mange flotte farver

Bruger du din cykel til at transportere børn til og fra daginstitution eller lignende? Så er det værd at tænke på, at uanset, om du bruger barnesæde eller cykeltrailer, så kan du være uheldig at blive impliceret i et trafikuheld, hvor dit barn kan komme til skade. Det er derfor værd at give dit barn en god cykelhjelm. Så har du også mulighed for at lære barnet gode vaner med hensyn til brug af cykelhjelm senere i livet.

Den velkendte tyske producent ABUS kommer nu med en efterfølger til den populære Smiley 2.0 cykelhjelm til børn.

ABUS Smiley 2.1 er blevet opdateret, med en endnu bedre LED-lygte i nakkespændet. Hjelmen er designet med den velkendte In-Mold teknologi, som giver særdeles god beskyttelse.
Pasformen er fantastisk, og kan let justeres, ved hjælp af det smarte Zoom Evo Kids skruespænde i nakken. Hjelmen er flad i nakken, så hjelmens kant ikke er i vejen, når barnet sidder i et barnesæde. 8 lufthuller sørger for god ventilation, og et indbygget insektnet sikrer, at fluer og andet kryb ikke kommer ind under hjelmen.  

Der er naturligvis tale om en testet og godkendt hjelm, der opfylder de gældende krav, i henhold til CE-norm 1078.

Hos Cykler.dk går vi 100% ind for brug af cykelhjelm, uanset, hvor gammel, man er, og hvor god, man er til at cykle. Og når dit barn skal have sin første cykelhjelm, kan vi varmt anbefale ABUS Smiley 2.1!

Str. S: 45-50 cm
Str. M: 50-55

ABUS Smiley 2.1 fås i flere smarte farver, så det bør være muligt at finde en hjelm, der falder i dit barns smag.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.