Før DKK 649,00
DKK 439,00
SparDKK 210,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Smart og sikker hverdagshjelm
2. Elegant, helstøbt design, og skøn ventilation
3. TÛV- og EN 1078 godkendt

Mange tusind danskere pendler daglig til og fra job eller uddannelse. Og i fritiden bruger danskerne deres cykler til utallige forskellige formål. For mange af de danskere, der bor i de større byer er cyklen måske det eneste transportmiddel, de ejer.

Den megen tid i trafikken stiller store krav, både til cyklerne og til diverse sikkerhedsudstyr. Og det vigtigste sikkerhedsudstyr, vi cyklister har, er og bliver cykelhjelmen.

Fra den anerkendte tyske producent kommer Lane-U. En cykelhjelm, som er blevet populær blandt utallige pendlere verden over. Og populariteten skyldes sikkert ikke mindst hjelmens helt unikke pasform. Hjelmen kommer i et smart, afrundet design. Denne lækre hverdagshjelm sidder virkelig, som om den var støbt efter dit kranium. Og når den er justeret korrekt, mærker du stort set ikke, at du har den på. Stropperne er bløde og lette, og på hageremmen finder du en blød pude, så remmen ikke niver i huden. Desuden har hjelmen hele 18 ventilationskanaler, der sikrer en behageligt luftcirkulation omkring dit hoved. Inde i hjelmen finder du det indbyggede insektnet, som sørger for, at du ikke får insekter ind under hjelmen. Og så må vi heller ikke glemme, at ABUS Lane-U er en særdeles prisbillig hjelm, kvalitet og design taget i betragtning. Her får du virkelig meget cykelhjelm for pengene!

Hvis du hører til dem, der tror, at alle cykelhjelme er grimme, klodsede og ukomfortable, så har du ikke prøvet ABUS Lane-U!

•Str. M: 52-57 cm
•Str. L: 56-62 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.