DKK 399,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Optimal beskyttelse med MIPS-teknologi
2. LED-lys bag på hjelmen
3. God komfort og ventilation

Når de yngste skal med ud at cykle (om det så bare er på et barnesæde eller i en cykeltrailer), så bør de have hjelm på. Det er generelt en god idé at lære sine børn gode vaner mht. brug af cykelhjelm, allerede imens de er små. Og de voksne bør naturligvis også foregå med et godt eksempel, og selv bruge hjelm.  Intet menneske kan få en ny hjerne, hvis den, det er født med, tager alvorlig skade. Og er uheldet ude, så skal der ikke meget til, før et skrøbeligt barnehoved kan blive alvorligt beskadiget.

I vore dage behøver en cykelhjelm heldigvis hverken være klodset eller ukomfortabel. Det beviser amerikanske Specialized med den super seje børnehjelm Shuffle LED MIPS.

MIPS er en forkortelse for Multi-directional Impact Protection System, hvilket betyder, at hjelmen omdirigerer det slag, den får, når den rammer jorden. Videnskabelige undersøgelser viser, at denne teknologi nedsætter risikoen for hjerneskader med op til 40%,

Som en ekstra smart feature har hjelmen en LED-lampe bagpå. Det giver øget synlighed, både i mørke og i dagslys. Shuffle cykelhjelmen fås i flere farver, så der er noget for både drenge og piger. Forestil dig lyset i dit barns øjne første gang, det sætter sin egen super flotte cykelhjelm på hovedet!
Shuffle er udstyret med gode ventilationskanaler, så man ikke bliver drivvåd af sved under hjelmen.

Hjelmen fås i 2 størrelser, Child-modellen i 50-55cm og Youth-modellen i 52-57cm.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
Youth - 50-55

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: