Før DKK 839,00
DKK 685,00
SparDKK 154,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Smart og kompakt hjelm til dig, der pendler meget
2. Sublim beskyttelse med MIPS
3. Fantastisk komfort og ventilation

Hvis du pendler meget, eller generelt bare cykler meget i byen, så har du brug for en hjelm, der er både sikker, komfortabel og kompakt. Er det virkelig muligt at kombinere alle disse 3 ting i en og samme cykelhjelm?

JA! Folkene hos den amerikanske producent Specialized beviser endnu en gang, at de ikke er tabt bag af nogen cykel! Hjelmen til dig heder Echelon II, og den er både smart, komfortabel og fremfor alt meget sikker!
Hjelmen er, ligesom en del andre Specialized hjelme, udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Hvis hjelmen rammer jorden, i forbindelse med et styrt, vil MIPS sørge for at omdirigere kraften fra slaget. Videnskabelige undersøgelser har bevist, at dette system kan nedsætte risikoen for hjerneskader med op til 40%! Og det er meget værd, når man tager i betragtning, at dit vigtigste organ, hjernen, er unik og uerstattelig. Til trods for alle lægevidenskabens fremskridt er der endnu ikke noget, der hedder en hjerne-transplantation.

Echelon II er, som noget næsten selvfølgeligt, forberedt for montering af ANGi. Her monteres der en sensor i hjelmen. Denne sensor, som er forbundet med en app, som du installerer på din telefon. Når sensoren registrerer, at du er involveret i et styrt, sender telefonen automatisk en SMS til dine pårørende. Hvis du ikke er kommet til skade, kan SMS´ en annulleres indenfor 60 sekunder.
Hjelmen er særdeles godt ventileret, takket være producentens eget 4TH Dimension Cooling System og de ekstra store ventilations-kanaler, som giver øget luft-gennemstrømning.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 55-59
L - 59-63

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: