DKK 699,00
Vælg variant for status
Specialized Echelon II MIPS er en fed commuter hjelm.

Pendler du meget? Køre du utrolig meget i byen? Eller cykler du generelt bare meget? Så er Echelon hjelmen for dig, den er meget smart, rar at have på og den er utrolig sikker. Den er nemlig i sin nye udgave blevet udstyret med MIPS og den er forberedt til at få monteret ANGI.

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

Hjelmen er ANGI forberedt så den kan tilkøbes til hjelmen. ANGI er en  lille sender på hjelmen som kan aflæse hvis du falder. Den er forbundet med din telefon, så sender den  en SMS til dine pårørende efter 60 sekunder. Men hvis du nu falder og du ikke er kommet noget til, så kan du nå at annullere sms'en. Med en ANGI kommer der 1 års abonnement til appen.

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: