DKK 999,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Komfort og ventilation i top
2. MIPS beskyttelse
3. Super aerodynamisk

Hvor utroligt, det end kan lyde, så var der engang, hvor brug af cykelhjelm ikke var obligatorisk i cykelløb. Dengang brugte mange cykelryttere et hårnet af læder. Og det er netop disse hårnet, der har inspireret folkene hos den amerikanske producent Specialized til at udvikle den super smarte landevejshjelm Airnet.

Ved Airnet er den komfort og ventilation, som de klassiske hårnet var kendt for, blevet kombineret med aerodynamikken fra nogle af Specializeds eksklusive S-Works hjelme. Airnet er, ligesom mange andre gode cykelhjelme, udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Dette system beskytter særdeles godt mod hjerneskader i forbindelse med styrt. Når hjelmen rammer jorden, vil MIPS omdirigere kraften fra slaget. Og hjerneskader opstår netop ofte pga. at et hårdt lag får hjerne til at `skvulpe´ rundt inde i kraniet. Når du bærer en cykelhjelm med MIPS, reduceres risikoen for sådanne skader med op til 40%! Du kommer næppe til at fortryde, at du har købt en god cykelhjelm, men er uheldet ude, så kan det få katastrofale følger, hvis du IKKE bruger en god cykelhjelm!

Selv om sikkerheden kommer i første række, når vi snakker cykelhjelme, så skal komforten også være i orden. Og det er den ved Airnet! Det innovative 4TH Dimension Cooling System sørger for perfekt ventilation, og det lette, stærke webbing strækker sig ikke, når det bliver fugtigt. For at skaffe plads til større ventilationskanaler, uden at gå på kompromis med styrken, er hjelmet forstærket indvendig med Composite matrix.

Hos cykler.dk er vi stolte af at kunne tilbyde Airnet cykelhjelmen til vore kunder!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 55-59
L - 59-63

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: