Før DKK 2.599,00
DKK 1.550,00
SparDKK 1.049,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. 5 stjerner i test fra Virginia Tech
2. Ventilation i verdensklasse!
3. Forberedt for ANGi

Et er, at en cykelhjelm skal beskytte dit hoved, hvis du styrter. Noget andet er, at en cykelhjelm også skal være godt ventileret. Hvis du får det for varmt, vil det hurtigt have en negativ indflydelse på din performance. Intet er så generende, som at føle, at det hele `koger´ inde under cykelhjelmen.

Til dig, der, i mere end én forstand, vil være sikker på at kunne holde hovedet koldt, når den skal have max gas på cyklen, har Specialized udviklet S-Works Prevail II Vent.

Denne hjelm er en videreudvikling af den meget populære Prevail II, som bl.a. mange XC-ryttere har været ekstremt glade for.

Det er lykkedes ingeniørerne hos Specialized at øge hjelmens styrke, samtidig med, at de har flyttet skum-broerne´ fra midten af hjelmen. Dermed har man, gjort hjelmens luftkanaler bredere, og skabt 15-20 % bedre luft-gennemstrømning, så du nemmere kan komme af med varmen, når du virkelig tramper igennem i pedalerne.

Det er bestemt muligt at skabe god ventilation i en cykelhjelm, uden at det går ud over hjelmens evne til at beskytte hovedet mod slag. Det anerkendte test-laboratorium Virginia Tech gav S-Works Prevail II Vent 5 stjerner.

Hold hovedet koldt, og cykel-hjertet varmt. Så kan du både vinde løb, og få det optimale ud af din træning. Det ved folkene hos Specialized.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den først har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 52-56
M - 55-59
L - 59-64

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: