Før DKK 2.599,00
DKK 2.000,00
SparDKK 599,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Super aerodynamisk hjelm, designet til høj fart
2. Forbedret ventilation
3. En del af den eksklusive produktserie S-Works

Hvis du er vild med at køre på racercykel, og tager både cyklingen og sikkerheden ekstremt seriøst, så kender du måske S-Works Evade fra amerikanske Specialized. Denne super aerodynamiske, og meget sikre, hjelm har vi før rost i høje toner, og ærligt talt overrasker det også os hos Cykler.dk, at det har været muligt at komme med en forbedret udgave! Men ikke desto mindre! Her er Specialized S-Works Evade 3!

Ved hjelm af avancerede computer-modeller, og utallige tests i vindtunnel, er det lykkedes de kvikke folk hos Specialized at forbedre hjelmens ventilation, uden samtidig at øge vindmodstanden. Man har således anbragt en stor luftkanal foran på hjelmen, og en smart `diffuser´ bagpå. Dette giver både glimrende ventilation og forbedret aerodynamik. Du får således 10% mere luft ind gennem hjelmen, uden at du af den grund mister dyrebare brøkdele af sekunder! Og når løb skal vindes, er det jo ofte netop brøkdele af sekunder, der viser sig at blive afgørende!

Også pasformen er helt i top, idet hjelmen let kan tilpasses til lige netop DIN hoved-form, takket være det innovative Occiptal Base Adjustment System. Og imens du kører, kan du let foretage mindre justeringer med det smarte Mindset Micro-dial system. Hjelmen kan bl.a. justeres i højden, så hjelmen og dine cykelbriller ikke kommer i vejen for hinanden.

Men det væsentligste ved en hjelm er og bliver jo dog sikkerheden. Og med MIPS systemet er risikoen for at pådrage sig hjerneskader ved et styrt op til 40% mindre end med en traditionel cykelhjelm. Det er videnskabeligt bevist. MIPS (Multi-directional Impact Protection System) virker ved at neutralisere de skadelige kræfter, som påvirker dine hjerne ved et rotationsstyrt.

Se mere om MIPS i videoen nederst.

Som noget helt naturligt er den super lækre hjelm forberedt for ANGi. Sensoren skal dog tilkøbes separat.
 • HER


 • Hjelmen fås i følgende str.:
  XS: 49-53 cm
  S: 51-56 cm
  M: 55-59 cm
  L: 59-62 cm
  XL: 60-63 cm

  OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag

  HJELMEN HER ER MED MIPS!
  MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
  Se mere om hvordan i videoen herunder: