Før DKK 2.599,00
DKK 1.899,00
SparDKK 700,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Landevejshjelm i absolut topklasse
2. MIPS beskytter kranium og hjerne
3. Aerodynamisk design giver et ekstra boost

Hvis du virkelig lever og ånder for landevejscykling på højt plan, så er kun det bedte godt nok. Derfor har folkene hos den mere end 30 år gamle producent MET skabt Trenta 3K MIPS.

Her har vi at gøre med en hjelm, som er god nok til verdens førende cykelatleter. Hjelmen har bl.a. været brugt i Tour de France og Liége-Bastogne-Liége.

Integreret i skallen på denne lækre hjelm finder du en både let og stærk 3K carbon-ramme, som gør hjelmen ekstremt solid, imens vægten holdes nede. Aerodynamikken er i top, så du sparer nogle watt, når du har hjelmen på. Og hvem ved, måske bliver det lige den lille forskel, der afgør, hvem der står øverst på skamlen, når løbet er slut?

Hjelmen er også med MIPS (Multi-directional Impact Protection System), som beskytter mod hjernerystelse og andre hovedskader, i tilfælde af rotationsstyrt. Og ja, MIPS-teknologien virker efter hensigten. Det er videnskabeligt bevist.

Hjelmen består af en let og solid polycarbonat-skal, med EPS-foring. De indvendige puder er aftagelige, og kan vaskes i hånden.

Kort sagt: En stærk, let og aerodynamisk MIPS-hjelm, som er god nok til verdenseliten!

Her hos Cykler.dk er vi i hvert fald glade og stolte af at kunne tilbyde MET-hjelmene til vore kunder.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm