Før DKK 2.099,00
DKK 1.499,00
SparDKK 600,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk, let og aerodynamisk hjelm
2. MIPS beskytter mod hjerneskader
3. Enestående ventilation og pasform

Den kendte hjelm-producent MET gør det igen! Manta MIPS er en super lækker hjelm, som ikke alene byder på enestående sikkerhed og ventilation, men som også forener en fantastisk performance, med et design, som vi vist godt kan kalde state of the art.

Det aerodynamiske design er resultatet af utallige tests i det anerkendte NEWTON-laboratorium i Milano. Hjelmen er således lavere foran, og har en mere `tunnel-formet´ udformning. Og i grunden taler resultatet for sig selv: Ingen kan være i tvivl om, at vi her har at gøre med en helt utroligt aerodynamisk hjelm, designet med sublim performance for øje.

Men heller ikke komforten er MET gået på kompromis med: Hjelmen har nemlig hele 15 ventilationshuller. Hjelmen har magnet-spænde, kan, tækket være drejespændet i nakken, justeres både vertikalt og horisontalt.

MIPS står for Multi-directional Impact Protection System. Det er en teknologi, som har til formål at modvirke de skadelige påvirkninger, som får hjernen til at `skvulpe´ rundt inde i kraniet, når du kommer ud for et rotationsstyrt. Den slags påvirkninger kan, i værste fald, give alvorlige hjerneskader. Undersøgelser har imidlertid vist, at en hjelm med MIPS reducerer risikoen for sådanne skader med helt op til 40%, i forhold til, hvis du bar en mere traditionel cykelhjelm.

Hvis sikkerhed, performance og design betyder meget for dig, så vælg en MET Manta MIPS!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se størrelser her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm