Før DKK 2.099,00
DKK 1.399,00
SparDKK 700,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Èn af de mest aerodynamiske hjelme på markedet
2. Skøn ventilation og pasform
3. MIPS beskytter mod hjerneskader

Kravene til en god landevejshjelm er mange: Den skal have en god aerodynamik, så du kan køre så hurtigt som muligt. Den skal være komfortabel, så du kan holde ud at have den på i mange timer ad gangen, også, når sveden driver. Og fremfor alt skal den være sikker, så den beskytter dit hoved bedst muligt, i tilfælde af et styrt.

Den verdenskendte producent MET har lavet cykelhjelme i mere end 30 år. Så når du køber en MET-hjelm, er du sikker på at få et produkt, der bygger på årtiers erfaring.

Trenta MIPS er en både let, sikker og aerodynamisk landevejshjelm, der lever op til selv de mest ambitiøse cykelrytteres behov.

Hjelmen aerodynamiske design gør, at du eksempelvis kan spare op til7% af de watt, din krop genererer, hvis du kører 45 km/t. Dette skal ses i forhold til, hvis du brugte en mere traditionelt udformet cykelhjelm.

Også komforten er i top. Hjelmen giver nemlig særdeles god ventilation. Og pasformen justeres let, ved hjælp af det praktiske drejespænde.

Men lad os kigge lidt på det, der trods alt er det vigtigste ved enhver cykelhjelm, nemlig sikkerheden: MIPS Står for Multi-directional Impact Protection System. Vi har her at gøre med en speciel teknologi, som er udviklet med henblik på at neutralisere de meget skadelige påvirkninger, som hjernen ofte udsættes for ved rotationsstyrt.

Bruger du en hjelm med MIPS, reduceres risikoen for sådanne skader med op til 40% ifølge videnskabelige undersøgelser.

Endelig skal det nævnes, at det også er muligt at montere en baglygte på hjelmen. En hjelm-monteret baglygte kan eller skal og ikke erstatte den lovpligtige baglygte på cyklen.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se størrelser her:
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm