Før DKK 2.399,00
DKK 1.899,00
SparDKK 500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Landevejshjelm til den ambitiøse cykelrytter
2. Spar 7% af dine watt ved 45 Km/t
3. Let, behagelig og aerodynamisk hjelm

Når det skal gå virkelig stærkt på landevejen, skal alt udstyr bare være 100% I orden. En cykelhjelm til brug på racercykel skal naturligvis først og fremmest være sikker, men den skal også være aerodynamisk, let, og have god ventilation.

Derfor er det godt, at Cykler,dk nu er blevet forhandler af cykelhjelmene fra den verdenskendte producent MET.

MET Trenta 3K Carbon er blandt de bedste landevejshjelme på markedet i dag, siger producenten. Og vi kan ikke være uenige!

Der er tale om en virkelig high-end racerhjelm til dig, som elsker at vinde løb. Takket være hjelmens fantastiske aerodynamik kan du spare 7% watt, når du kører 45 km/t. Måske er det lige netop den lille fordel, som kan vise sig at blive afgørende?

Ligesom andre MET-hjelme er Trenta 3K Carbon lavet med en ydre skal i polycarbonat, og de to skaller er smeltet sammen (In-Mold konstruktion). Endvidere er hjelmens parallelle konstruktion forstærket med et net af carbon (kulfiber), hvilket giver hjelmen en utrolig lethed, i forhold til en mere traditionelt konstrueret hjelm.
Inde i hjelmen finder du en behagelig Air Mesh polstring.

19 ventilationshuller sørger for god luftgennemstrømning, hvilket du vil komme til at sætte pris på, når du for alvor giver den gas på de hårde etaper (og måske endda under bagende sol i Alperne eller Pyrenæerne).

Det praktiske Safe-T Orbital justeringsspænde gør det let af finjustere hjelmens pasform.

MET Trenta 3K Carbon er naturligvis testet og godkendt i henhold til CE-EN1078 certificeringen.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.