Før DKK 1.349,00
DKK 899,00
SparDKK 450,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. MIPS-version af den klassiske MET Rivale
2. Super aerodynamisk landevejshjelm
3. 18 ventilationshuller

I mere end tre årtier har producenten MET lavet cykelhjelme af en generelt meget høj kvalitet. Og navnet Rivale kender du måske allerede. Den gamle Rivale var nemlig kendt for at være blandt de bedste hjelme på markedet, når det gjaldt om at få aerodynamik og ventilation til at gå op i en højere enhed.

Men det er jo dog trods alt først og fremmest sikkerheden, der tæller, når vi snakker cykelhjelme. Derfor er Rivale nu blevet udstyret med MOPS, den innovative teknologi, der har til formål at modvirke de skadelige påvirkninger, som hjernen ofte udsættes for ved rotationsstyrt. Populært sagt `skvulper´ hjernen rundt, og slår mod indersiden af kraniet. Resultatet er, i heldigste fald, en hjernerystelse, og i værste fald alvorlige hjerneskader.

Hvis du bruger en cykelhjelm med MIPS, reduceres risikoen for sådanne skader med op til 40%, ifølge en lang række undersøgelser på anerkendte test-institutter. MIPS-teknologien gør nemlig, at hjelmen indre skal er i stand til bevæge sig 10-15 mm i alle retninger. Derved neutraliseres en stor del af kraften fra slaget, i stedet for at forplante sig til dit hoved.

Hjelmen har hele 18 ventilationshuller, som sikrer, at du ikke kommer til at `koge´ inde under hjelmen, når du for alvor tramper i pedalerne.

MET Rivale MIPS er EN-1078 certificeret.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se størrelser her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm